Jedna z najlepszych i najzdrowszych kuchni świata w najlepszym wydaniu!
Restauracja MYKONOS zaprasza na wyśmienite dania, przygotowane z dojrzewających w greckim słońcu warzyw, najlepszej jakości mięs, świeżych ryb i owoców morza. Wizyta w naszej restauracji to podróż na gorącą wyspę, gdzie z łatwością można poczuć się jak na sielskich wakacjach. Nowoczesne wnętrza oraz bogata oferta dań sprawi, że ta podróż będzie niezapomniana. W MYKONOS można się zatrzymać na zdrowe i sycące śniadanie, biznesowy lunch, rodzinny obiad czy długi wieczór z przyjaciółmi, okraszony muzyką, winem i tańcem.
Szef kuchni Theodoros Vogdanos, odpowiedzialny za sukces restauracji El Greco i Paros to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, które zdobywał w renomowanych restauracjach min. na Mykonos, Krecie i w Atenach. Kuchnia Vogdanosa jest smaczna, lekka i zdrowa. Bazuje na produktach sprowadzonych prosto z Grecji. Najlepsza oliwa z oliwek, sery – feta, manouri i graviera, przepyszne oliwki, suszone pomidory, oryginalne greckie marynaty, świeże przyprawy i zioła w mistrzowskim połączeniu, z pewnością podbiją serca najbardziej wymagających smakoszy.
W weekendy nasza restauracja zmienia się w tętniącą radością i gorącą atmosferą wyspę MYKONOS, stąd nazwa restauracji. Pozwala złapać chwile wytchnienia, poczuć wakacyjny luz i po prostu dobrze się bawić. Kieliszek wina, świetna muzyka i pyszne jedzenie, czego chcieć więcej? Zapraszamy na wspólną podróż pełną smaków, kolorów i słońca.